Afslanken Den Haag, een werkende methode

Methode Afslanken Den Haag

Afslanken Den Haag. De succesvolle methode van BMFITT

Wil jij afslanken met een duurzaam resultaat en NIET diëten? Dan pas jij in de methode Afslanken Den Haag.

De Personal trainers van BMFITT hebben al jaren ervaring om op een goede manier te coachen in afslanken. Niet diëten maar aan de slag met voeding, training en coaching

Hoe werkt het

De methode Afslanken Den Haag kan ook het afslanken Delft, afslanken Scheveningen of zelfs Afslanken Nederland. Het is een persoonlijk traject terwijl het toch voor iedereen ingezet kan worden. De start is altijd een uitgebreide intake. Daarin worden diverse vragen gesteld om er achter komen hoeveel en hoe jij wilt afslanken. Dan krijg je van ons een persoonlijk plan. Hoe gaan we de voedingapp en de trainingen inzetten. Na kkoord gaan we aan de slag.

Bijhouden van voeding in een voedingsapp

De Personal Trainers van BMFITT starten met de methode afslanken Den Haag door een voedingsapp aan te bieden. Hierin ga je een tijdje voeding bijhouden. Dat wordt het startpunt van de coaching in voeding. Advies volgt w]hoe je met aanpassingen in je huidige voedingsgewoonte resultaat kunt boeken. Eten doen w eiedere dag. Je hebbt vaak niet door hoe je in je eetgewoontes zit. Bewustwording is dan heel belangrijk.

Trainen en de methode afslanken Den Haag

Bewegen en trainen is belangrijk om afslankdoelen te bereiken. Bewegen in het dagelijkse leven begint al met veel stappen zetten. Ken je de nieuwe beweegnorm 2017 al? We hebben hier al eerder een blog over geschreven. Minimaal twee keer per week krachttraining en iedere dag een half uur matig intensief bewegen is belangrijk voor je gezondheid. Kom jij hieraan? De methode afslanken Den Haag zal je motiveren om hieraan te voldoend. Afslanken zal dan een stuk gemakkelijker gaan.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake.