Afvallen Den Haag

Personal Trainer Den Haag - 1

Afvallen Den Haag, de duurzame methode van BMFITT

Het internet staat vol met de zoekfuncties die gaan over afslanken zoals Afvallen Den Haag. De reden ligt voor de hand. We worden met zijn allen dikker en dikker. Ook nemen daardoor de hulpverleners en de diëten toe. Je zou toch zeggen dat er dan een keer een ommekeer moet komen. Echter is dit niet het geval. Wat gaat er fout?

Vast zitten in gedrag

Alles wat je veel doet komt in je automatische gedrag. Zo ook te lekker en daardoor te veel eten. De supermarkten zijn er zo voor ingericht. Je komt bij de kassa en je karretje ligt voller dan je je hebt voorgenomen. Het gaat vanzelf. Je denkt er niet over na. Zo ook als je thuis bent. Een koekje bij de koffie… en nog een. Wat lekkers bij het tv kijken. een groter toetje onbedachtzaam opeten omdat je op je telefoon zit. We eten wat af zonder dat we hier bij na denken. Als we ’s avonds voor het slapen gaan op moeten schrijven wat we die dag gegeten hebben dat weten we dat exact niet meer, laat staan de dag er na. Zo komt het ook dat we danken dat we veel minder eten dan in werkelijkheid.

Te grote doelen stellen

Bij een nieuw seizoen komen de oude keren weer uit de kast. Een broek die niet meer dicht gaat is een trigger om op de weegschaal te gaan staan. wat blijkt, er zitten kilo’s bij. Dit is een reden om af te willen slanken. Men wil dan snel die kilo’s ook weer kwijt. Wat vergeten wordt is dat deze kilo’;s er langzaam in een heel seizoen bijgekomen zijn. Soms wel in 6 maanden. Die tijd is er dus ook voor nodig om weer op gewicht te komen. De praktijk leert dat er een dieet uitgekozen wordt. Dan val je wel af in een korte tijd maar volhouden is moeilijk. Men stopt en de kilo’s komen er weer bij. Meer weten over Afvallen Den Haag? Lees dan nog even verder.

Wat is een duurzame methode

Duurzaam wil zeggen langere duur. Dat is wat we willen. Afslanken en op gewicht blijven. De Personal trainers van BMFITT hebben een methode die daarbij helpt.

Neem dan nu contact op met BMFITT voor een gratis intake.