Basic fit Den Haag

Basic Fit Den Haag

Basic fit Den Haag, of toch kiezen voor een veilig en duurzaam concept?

Niet ondenkbaar dat je op deze pagina bent beland, op zoek naar de openingstijden van de Basic Fit vestiging van Den Haag. Heb jij dus Basic Fit Den Haag ingevuld, dan verzoeken wij je door te lezen.

Hoe werkt het concept Basic Fit Den Haag

Het concept van Basic Fit is duidelijk. Op meerdere locaties kunnen fitnessen, tegen een lage prijs. Het is een concept om op een goedkope manier een fitness abonnement te nemen. Er zitten geen verplichtingen aan en er is ook geen begeleiding. Alle extra’s opties moet je echter aanschaffen. Als je zelf voldoende discipline hebt om er mee aan de slag te gaan dan zou het voldoende kunnen zijn. Dat betekent dat je wat er ook gebeurd je elke week zelf de juiste trainingen doet en ook uitvoert. Doelstellingen als afslanken en sterker worden zullen dan op eigen initiatief verwezenlijkt moeten worden.

Maar is een Basic Fit abonnement ook voordelig?

Wat op de loer ligt bij een goedkoop abonnement zonder service en begeleiding is dat je er te vrijblijvend mee om gaat. Het kost toch niet veel dus als je niet gaat is het geen extra grote kostenpost. We zien vaak dat klant er dan ook zo over denken. Ze schaffen een goedkoop (family) abonnement aan en eigenlijk gaat er niemand. De eerste paar keer wordt het nog wel gebruikt maar dan verwatert het. Het aanschaffen van Personal Training of extra modules in bijvoorbeeld trainingsschema’s, de app of voedingsbegeleiding worden niet gebruikt omdat dat het goedkope van het abonnement te niet doet.

Komt deze manier van sporten ook tegemoet aan jouw doelstellingen?

Het halen van doelstelling is natuurlijk waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Het afkopen van je schuldgevoel zet niet aan om gedrag te veranderen en dus WEL naar het fitnesscentrum te gaan. Zo kan het dus zomaar zijn dat je opzoek bent naar een goedkope fitness voorziening door Basic Fit Den Haag in te voeren op internet en dat je dan terecht komt bij een heel ander soort aanbieding namelijk BMFITT in Delft die ook klanten uit Den haar bedient.

Het grote verschil zit hem in de begeleiding waardoor doelstelling wel gehaald worden en ook duurzaam zijn. Dat betekent dat wij jou helpen volhouden.

Gratis intake

Wil jij een duurzaam resultaat van jouw budget die je besteed aan bewegen?Neem vandaag dan nog contact op met de Personal Trainers van BMFITT