Personal Trainer Den Haag, BMFITT

Personal Trainer Den Haag

Personal Trainer Den Haag, ook de Personal Trainer in jouw regio

Ben je op zoek naar een Personal Trainer Den Haag en omgeving dan ben je hier aan het goede adres. Onze Personal Trainers geven jou de juiste aandacht en zijn geschikt om ook bewoners uit Den Haag te bedienen. Er zijn veel personal trainers dus wij helpen u om de juiste te kiezen. Bij ons draait alles om het resultaat door persoonlijke aandacht.
Dit maakt Personal Training als sport en beweegmethode steeds populairder.

Wat doet een Personal Trainer eigenlijk?

Met een Personal Trainer werk je samen met een trainer één op één toe naar een beoogd resultaat.
Een Personal Trainer zal eerst door het nemen van  een uitgebreide intake met veel vragen starten om jou te leren kennen. Het heet natuurlijk niet voor niet ‘Personal’. Dat staat voor persoonlijke aandacht en daar is kennismaking heel belangrijk in. De Personal trainer wil ju dus leren kennen voordat hij van start gaat met de sessies. Jouw personal trainer zorgt er niet alleen voor dat jij je training veilig uitvoert, maar motiveert en ondersteunt je ook in het plezier van bewegen en sporten. Dit ‘sterkt’ jou in je motivatie en brengt je naar een fitter en sterker leven.
Dit maakt personal training niet alleen effectief, maar in verhouding ook zeer betaalbaar.

BMFITT; de Personal Trainer voor de regio Den Haag. Meer dan trainen alleen

Onze Personal Trainers zijn allen gediplomeerd volgens de laatste ontwikkelingen in het vak. Bijscholingen horen hier ook bij. Wij hebbben ook Personal trainers die meer in huis hebben zoals voedings- en leefstijlspecialisme. Een van onze Personal Trainer is erkend  Gewichtsconsulent. Dit betekent dat u ook beschikking heeft over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.et is de combinatie van bewegen en bewuste voeding die zorgt voor snel resultaat. zie ook hier.

BMFITT; jouw Personal Trainer voor Den Haag, Vakkundig, efficiënt en betaalbaar.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

 

meer