De Personal Trainers van Delft en omstreken

First Class Fitness is gevestigd in Delft, en bestaat uit een gediplomeerd team van coaches. Onze trainingsprogramma’s zijn veilig en gevarieerd.

personal trainer delftDrie pijlers

Wij hanteren voor alle gezondheidsdoelen het beginsel van de 3 pijlers.

  1. aandacht voor voeding.
  2. aandacht voor bewegen
  3. aandacht voor begeleiding van leefstijl

Delft en Den Haag

Ons bedrijf, First Class Fitness, is gevestigd in Delft, maar onze klanten komen uit de hele regio, niet zelden uit Den Haag. Den Haag is nog geen 20 auto-minuten van onze studio verwijderd. In de private gym van First Class Fitness krijgt u alle gespecialiseerde aandacht die u verdient en tot resultaten brengt. Onze effectieve maatwerkbegeleiding.

Over voeding

Wij leren je hoe je gezonder kan eten, zonder je hele voedingspatroon om te gooien. Je wordt begeleid door een erkende Gewichtsconsulent, Jouw onbewuste eetgedrag maken we bewust, waardoor je de talloze positieve uitwerkingen op jouw lichaam zult ervaren. Natuurlijk werken we evidence based, en stimuleren een gezond voedingspatroon zonder pillen, poeders en supplementen.

Over bewegen

Bewegen en trainen moet vooral functioneel zijn en plezierig geven. Alleen dan, wordt het een duurzaam onderdeel van je leefstijl. BMFITT brengt dat plezier met afwisselende trainingen en bijbehorende adviezen. Trainen wordt niet meer een opgave, maar een natuurlijk onderdeel van je dagvulling. Je gaat uitkijken naar je volgende bezoek!

Over leefstijl

Eén of twee maal trainen per week, brengt geen duurzame verandering in jouw leefstijl teweeg. We gaan het met je hebben over slapen, ontspanning, verdeling van privé en werk en natuurlijk je eetgewoontes en beweegvormen.

Niet de eerste de beste!

Niet vreemd, dat klanten uit de gehele regio ons bezoeken. First Class Fitness behoort namelijk spraakmakend tot de beste Personal Trainers van Nederland. Nog bij de Dutch Fitness Awards werden wij beoordeeld met een 9,9, met name vanwege de hoge professionaliteit en opleidingsniveau. Onze trainers zijn niet alleen hoog opgeleid, maar nemen ook regelmatig deel aan bijscholingen.

 

personal trainers delft

 

Duurzame resultaten

Duurzaam resultaat is de insteek van onze begeleiding. Dit betekent, dat we vooral inzetten op nieuw gedrag dat is vol te houden, functioneel is en plezier geeft. En met resultaat, getuige de vele positieve reviews van onze klanten.

Kom vrijblijvend kennismaken en boek een gratis intake

Ben jij ook op zoek, maar een professioneel team, die met jou op zoek gaat naar persoonlijke groei en plezier in bewegen? Aarzel niet langer, en neem met ons contact op voor een gratis intakegesprek.